Aikido savez Srbije

×


Početna
Knjige Manifestacije


ARHIVA NOVOSTI 2013.


KAMP AIKIDO SAVEZA SRBIJE 2013.

Kamp je održan u periodu od 13.07. do 21.07.2013. u Vrnjačkoj Banji, Hotel Zvetda. Treća godina za redom kako radimo u ovom hotelu i u ovom gradu. Ovom prilikom bilo je prisutno oko 70 polaznika. Učešće klubova sa većim ili manjim brojem članova iz ASS bilo je:
A.K.Zvezdara-Beograd, A.K.Kobra-Beograd, A.K.Srce Srema-Ruma, A.K.Sirmijum-S.Mitrovica, A.K.Bušido 1-Vladimirci, A.K.Univerzum-Kragujevac, A.Sekcija Soko-Kragujevac, A.K.AS-Kragujevac, A.K.Bor-Bor, A.K.Mag-V.Banja, A.K.Oz-Zrenjanin, A.K.Ikeda Ryu-Žabalj.

Bilo je učesnika sa više strana: Srbije, C.Gore, Hrvatske i Mađarske. Kako je to već uobičajeno možda bi ga mogli zvati i internacionalnim Letnjim kampom.Učesnici su na kraju svi glasali da se ponovo okupimo sledećeg leta u istom gradu i u istom hotelu.

Tom prilikom je napravljen intervju sa Instruktorom Mirkom Jovandićem na VTV, koga možete pogledati ovde:





LETNJI AIKIDO KAMP ASS 2013.

I ove godine biće u Vrnjačkoj Banji u Hotelu Zvezda. Svi učesnici su tražili da se organizacija ponovi na istom mestu u istim uslovima.

Aikido savez Srbije sluša šta učesnici žele te će ga ove godine organizovati još bolje.


MAJSKI SUSRETI U SVIM KATEGORIJAMA

Organizovani 11. i 12. Maja 2013. U S.C.Šumice i S.C.Olimp. U dva dana bilo je oko 100 učesnika I to iz:

A.K.Zvezdara-Beograd, A.K.Kobra-Beograd, A.K.Niten-Beograd A.K.Takeda-Beograd, A.K.Vis-Subotica, A.K.Sirmijum - S.Mitrovica, A.K.Ryonen-Smederevo, A.K.Bor-Bor, A.K.Srce Srema-Ruma, A.K. Univerzum -Kragujevac, A.K.Oz -Zrenjanin, A.Sekcija SOKO-Kragujevac, A.K.Ikeda-Ryu-Žabalj, A.K.Bushido 1.-Vladimirci, Hrvatska Aikido Asocijacija, Crnogorski Aikido Savez.

I ovoga puta su nas posetili iz Japanske Ambasade u Srbiji.

Gospodin Kazuaki Kaneda, Ministar savetnik je našao vremena da dođe otvori susrete, pozdravi učesnike i poželi srećan rad. Uvek nam je drag gost i ovom prilikom mi mu se zahvaljujemo.








SEMINAR U MAĐARSKOJ 19. i 20. APRILA 2013. U VERSEGASY

Seminar je bio jako dobro posećen, bilo je preko 200 učesnika u oba dana. Na kraju drugog dana Sensei Mirko Jovandić održao je polaganje za Dan stepene.

U dobroj radnoj atmosferi protekla su oba dana izadovoljstvo učesnika bilo je očigledno.

Sledeći seminar zakazan je za 19. i 20. oktobar 2013. u mestu SZOMBATHELY na granici sa Austrijom.


























ZASEDANJE GENERALNE SKUPŠTINE EVROPSKE AIKIDO FEDERACIJE U ŠVAJCARSKOJ OD 12-14. APRILA 2013. U CIRIHU.

Domaćin je bila Švajcarska i Nacionalna Aikido Asocijacija.

Nastavak i razrada dogovorenog u Podgorici, predhodne godine bila je tema i ovog zasedanja. U globalu stvari se menjaju i ide se ka uobličavanju novog sistema i dogovorima. Na pratećem seminaru radili su: Didijer Venard od strane domaćina, Mirko Jovandić kao Direktor Tehničkog Komiteta EAF i Pellerin Claude iz Francuske.


FEBRUARSKI SUSRETI 24. i 25.02.2013.

Ovi susreti kao i svake godine održani su u februaru 2013.god. I pored loših vremenskih uslova učestvovalo je 81 učesnika u S.C. Olimp iz:

A.K.Zvezdara-Beograd, A.K.Kobra-Beograd, A.K.Takeda-Beograd, A.K.Vis-Subotica, A.K.Sirmijum - S.Mitrovica, A.K.Ryonen-Smederevo, A.K.Bor-Bor, A.K.Srce Srema-Ruma, A.K.Univerzum-Kragujevac, A.K.Oz -Zrenjanin, A.Sekcija SOKO-Kragujevac , A.K.Ikeda-Ryu-Žabalj, Hrvatska Aikido Asocijacija, Crnogorski Aikido Savez .

I ovoga puta su nas posetili iz Japanske Ambasade u Srbiji.

Gospodin Kazuaki Kaneda, Ministar savetnik je našao vremena da dođe otvori susrete, pozdravi učesnike i poželi srećan rad. Uvek nam je drag gost i ovom prilikom mi mu se zahvaljujemo.


PRIMLJEN JE NOVI KLUB U ASS, A.K. BUSHIDO 1. IZ VLADIMIRACA

Povodom toga Mirko Jovandić je otišao u posetu ovome klubu, na njihov poziv, održao kraći trening i prisustvovao učeničkom polaganju.

Klub je postao punopravni član i uključio se odmah u rad saveza. Čestitamo!





Suorganizacije saveza

I ove godine ASS je bio suorganizator u sprovođenju manifestacije ,,Aikido Trofej Beograda,, Aikido saveza Beograda.

ASS je Animirao i pozvao sve klubove ASS. Odazvalo se u dva dana 20. i 21. oktobra oko sto učesnika iz 12 klubova ASS.





© Aikido savez Srbije 2021.